Ali vam pripada odškodnina za nesrečo? Pokličite: 041 715 136 | info@odskodninska-tocka.si | PE Maribor | PE Ljubljana | PON-PET: 8:00-20:00 in SOB: 8:00-13:00

"Odvetnik" za odškodnine Maribor

"ODVETNIK" ZA ODŠKODNINE NA VAŠI STRANI - Odškodninska točka d.o.o.

Podjetje Odškodninska točka d.o.o. se ukvarja s pravnim svetovanjem in posredništvom v primeru vaših odškodninskih zadev, torej v primerih prometnih nesreč, delovnih nesreč, nesreč na javnih površinah, ugrizov psov, vseh vrst nezgodnih zavarovanj, ocenitvah stopenj invalidnosti ter izplačilih rent.

Naši setovalci se z tovrstno problematiko prava srečujejo že nekaj let, tako da so vsi izvrstni poznavalci ter strokovnjaki na področju ODŠKODNINSKEGA prava.

Že danes smemo povdariti, da smo eno vodilnih odškodninskih podjetij v Sloveniji!

Ob tem se seveda zavedamo, da do zastavljenega cilja (uspešno rešiti odškodninski primer) lahko pridemo le z vašo pomočjo, s tem ko nam boste dovolili ter zaupali, da vam pomagamo do rešitve le-tega.

Izplačilo odškodnine takoj!

Podjetje Odškodninska točka d.o.o., Vam kot edino podjetje v Sloveniji izplača avans ali Vašo celotno odškodnino takoj oziorma vnaprej. S tem Vam lahko kot edini v Sloveniji ponudimo garancijo na izplačilo vaše odškodnine. Navedeno je odvisno od predložene dokumentacije, na podlagi katere ocenimo rizičnost primera.

Odškodninski zahtevek vložimo TAKOJ!
Izplačilo uredimo TAKOJ!
BREZ vnaprejšnje provizije!

"Odvetnik" za odškodnine na vaši strani

Odškodninska družba Odškodninska točka d.o.o. vam pomaga s pravnim svetovanjem in posredništvom za vaš odškodninski zahtevek: odškodnine pri vseh vrst nezgodnih zavarovanj, odškodnina za prometno nesrečo, ocenitve stopenj invalidnosti, odškodnina za poškodbo pri delu, izplačilo rent, odškodnina za poškodbo na javni površini, odškodnina za telesno poškodbo.

STE IMELI PROMETNO NESREČO NEZGODO NA JAVNI POVRŠINI ALI POŠKODBO PRI DELU?
NE ODLAŠAJTE IN NAS POKLIČETE TAKOJ OB ŠKODNEM DOGODKU

0 let
prakse in izkušenj
0 +
pogodbenih sodelavcev
0 %
uspešnost pri prometnih nesrečah
0 +
rešenih primerov