Ali vam pripada odškodnina za nesrečo? Pokličite: 041 715 136 | info@odskodninska-tocka.si | PE Maribor | PE Ljubljana | PON-PET: 8:00-20:00 in SOB: 8:00-13:00

Odškodninski zahtevek Maribor

Odškodninski postopek Maribor - Kaj storiti ob poškodbi?

Ker želimo v našem podjetju za stranke iztržiti maksimalno višino odškodnine, Vam svetujemo da se na nas obrnete takoj po škodnem dogodku. Le tako Vam bomo lahko pravilno svetovali od poškodbe pa do izplačila odškodnine. Tekom let prakse na odškodninskem področju opažamo, da so največje napake v smislu odškodninskega postopka storjene takoj po škodnem dogodku: neprijava ali napačna prijava škodnega dogodka, prepozen obisk zdravnika, pomankljivo ugotovljene diagnoze, nekoriščenje bolniškega staleža kljub bolečinam, izguba podatkov in dokumentacije,itd.

Naši svetovalci Vam tako že ob samem škodnem dogodku predstavijo celoten odškodninski postopek ter Vam svetujejo kaj storiti, da bomo ob formalnen začetku postopka lahko zahtevali pravično odškodnino.

Potrebna dokumentacija

Seznam dokumentacije, potrebne za uspešno vložitev odškodninskega zahtevka se lahko zaradi posebnosti konkretnih odškodninskih primerov zelo razlikujejo. Svetujemo Vam, da se za vsak posamezen odškodninski primer obrnete na naše svetovalce, da Vam pravilno svetujejo katero dokumentacijo potrebujete za uspešno vložitev odškodninskega zahtevka.

Na spodnjih povezavah imate na voljo splošna seznama potrebne dokumentacije za primer avtomobilske odgovornosti (AO, AO+) in civilne odgovornosti (CO):

Seznam dokumentacije za AO in AO+ (PDF FORMAT)

Seznam dokumentacije za CO (PDF FORMAT)

Koliko dobim?

Višina odškodnine je odvisna od večih dejavnikov kot so: vrsta poškodbe, vzrok poškodbe, čas in način zdravljenja, materialna škoda, posledice, itd.

Stranke bi želeli opozoriti na obljube višin odškodnin preko telefona oziroma brez podrobnega pregleda dokumentacija. Pri tovrstnih obljubah ponavadi ostane zgolj pri obljubah, zato da podjetje pridobi stranko.

V našem podjetju Vam zagotavljamo da bomo storili vse kar je v naši moči, da boste pridobili maksimalno pravično odškodnino. Strankam ne obljubljamo nemogočih zneskov… strankam raje svetujemo ter pomagamo pridobiti dodatno dokumentacijo s katero lahko argumentirano zahtevamo višjo odškodnino.

Prometna nesreča v tujini

V primeru ko prometno nesrečo povzroči tuje vozilo, Vam naše podjetje uredi pravično odškodnino s strani korenspondečne slovenske zavarovalnice. To pomeni da v izogib dolgotrajnim mednarodnim odškodninskim postopkom Vaš odškodninski primer rešuje slovenska zavarovalnica na podlagi medsebojnega dogovora z tujo zavarovalnico. Korenspondečna slovenska zavarovalnica rešuje odškodninske zahtevke tako v primeru prometne nesreče v tujini, kot tudi prometne nesreče v Sloveniji, če je za nezgodo krivo vozilu tujih registrskih označb.
V primeru da je za prometno nesrečo v tujini krivo slovensko vozilo, Vam uredimo primerno odškodnino iz naslova AO+ oziroma sopotnikom na podlagi obveznega avtomobilskega zavarovanja.

Ob prometni nesreči z udeleženim tujim vozilom je še toliko bolj pomembno da si izmenjate evropsko poročilo o prometni nesreči z vsemi podatki, ter o nesreči obvestite policijo!   

Višina denarne odškodnine je v veliki meri odvisna tudi od vašega ravnanja takoj po prometni nesreči,  zato ne odlašajte in nas pokličite na +386 (0) 41 715 136 v najkrajšem možnem času. Brezplačno vam bomo svetovali in vam dali potrebna navodila kako pravilno ravnati po nesreči,da se lahko uspešno izpelje postopek za izplačilo denarne odškodnine

Brezplačni odškodninski nasvet

Na nas se lahko obrnete po odškodninski nasvet popolnoma brezplačno.

Kliknite na spodnji gumb in izberite način kontakta.

STE IMELI PROMETNO NESREČO NEZGODO NA JAVNI POVRŠINI ALI POŠKODBO PRI DELU?
NE ODLAŠAJTE IN NAS POKLIČETE TAKOJ OB ŠKODNEM DOGODKU

0 let
prakse in izkušenj
0 +
pogodbenih sodelavcev
0 %
uspešnost pri prometnih nesrečah
0 +
rešenih primerov