Ali vam pripada odškodnina za nesrečo? Pokličite: 041 715 136 | info@odskodninska-tocka.si | PE Maribor | PE Ljubljana | PON-PET: 8:00-20:00 in SOB: 8:00-13:00

Odškodnina za smrt bližnjega

V teh težkih trenutkih ob izgubi bližnjega, naj Vam najprej izrazimo iskreno sožalje. Zavedamo se, da Vam nihče oz. nič na svetu ne more povrniti osebo katero ste izgubili v tragični nesreči, lahko pa Vam vsaj delno pomagamo omiliti težave in skrbi, ki nastopijo ob takih tragičnih dogodkih.

Odškodninska točka je eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja z svetovanjem in posredovanjem pri izplačilih zavarovalnih odškodnin oz. ki strankam nudi celovit odškodninsko-pravni servis. Zato Vam ob tej priliki ponujamo naše storitve s področja pravnega svetovanja oziroma zastopanja v odškodninskem postopku.   

Vemo, kako naporno in stresno je ukvarjanje s postopki, zbiranje dokumentacije za zavarovalnice, ki tudi v takih težkih trenutkih vztrajajo pri svojih neosebnih ter na trenutke nečloveških odnosih s oškodovanci. V Vašem primeru ste upravičeni namreč do odškodnine s strani zavarovalnice. Za postopek uveljavljanja odškodnine, Vam ni potrebno iti v civilno tožbo, kot Vas bodo verjetno prepričevali določeni ljudje, ki predvsem služijo na račun dolgotrajnih postopkov. Pri Odškodninski točki se zavedamo, da v takšnih trenutkih predstavlja za stranko hitra, učinkovita, predvsem pa neboleča (v smislu podoživljanja dogodka) rešitev postopka neprecenljivo prednost pred dolgotrajnimi dragimi sodnimi postopki.

Bolečine ob izgubi bližjega se na da preložiti,  lahko pa preložite skrbi in trud pri uveljavljanju odškodnine visoko strokovno usposobljenemu kadru podjetja Odškodninska točka, ki Vam zagotovi hitro ter pravično denarno nadomestilo. Na tem mestu naj še enkrat poudarimo, da se zavedamo, da ob izgubi bližnjega ni denarja, ki bi odtehtal praznino ob smrti svojca, Vam pa olajša stroške ter druge materialne težave, ki nastanejo ob takih tragičnih dogodkih.

STE IMELI PROMETNO NESREČO NEZGODO NA JAVNI POVRŠINI ALI POŠKODBO PRI DELU?
NE ODLAŠAJTE IN NAS POKLIČETE TAKOJ OB ŠKODNEM DOGODKU

0 let
prakse in izkušenj
0 +
pogodbenih sodelavcev
0 %
uspešnost pri prometnih nesrečah
0 +
rešenih primerov